Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Έδωσαν μια μέρα αποβολή στον μαθητή που “μούτζωσε” τους επισήμους την 28η Οκτωβρίου


Έβγαλε την αγανάκτησή του για τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα και η οικογένειά του με μια μούτζα! 
Ο μαθητής ο οποίος κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είχε μουτζώσει τους επισήμους, έφαγε μια μέρα αποβολή, από τον σύλλογο διδασκόντων του 3ου εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας, όπου φοιτά, κατά την συνεδρίαση του που έγινε παρουσία εκπροσώπων της Περιφερειακής Εκπαίδευσης. 
Κατά την συνεδρίαση 12 εκ των παρόντων εκπαιδευτικών ψήφισαν υπέρ της ..... επιβολής ποινής, 6 πρότειναν να του γίνει επίπληξη και 2 να μην επιβληθεί καμία ποινή, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Ο 16χρονος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας από την Βερδικούσια και το πρωί εργάζεται σε οικοδομικό συνεργείο για να βοηθήσει την οικογένεια του.

1 σχόλιο:

  1. Άδικο είχε ο μαθητής; Ο ηλιογυαλάκιας "επίσημος" γράφει την παρέλαση στα παλιά του τα παπούτσια, μιλώντας στο κινητό του τη στιγμή που μουτζώνεται! Μπράβο παιδί μου! Αν θέλουν, ας σε ξαναβάλουν να ξανακάνεις παρέλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ