Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΔΗΜ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  Αθήνα, Οκτώβριος 2012
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6944-410176
E-MAIL: nikiforos@sch.gr 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Ένα αρκετά μεγάλο μέρος της εκπαιδευτικής μου υπηρεσίας το έχω αφιερώσει εκπροσωπώντας σας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας, Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αττικής και Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.)
Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα- και νομίζω ότι το πέτυχα- να είμαι ο αιρετός όλων των συναδέλφων. Ωστόσο οι τελικοί κριτές θα είστε εσείς, οι συνταξιδιώτες μου σε αυτό το ......
υπέροχο ταξίδι.
Συνεπής στις απόψεις μου για ανανέωση και για μη ταύτιση των προσώπων με τις  θέσεις, πήρα την απόφαση-με πόνο καρδιάς ομολογώ- να αποχωρήσω από το θεσμό.
Αυτός είναι ο λόγος που δε θα βρείτε το όνομά μου στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.  
Σας ευχαριστώ θερμά όλες και όλους, και εσάς που μου δώσατε απλόχερα την ψήφο σας σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και εσάς που είχατε άλλες επιλογές.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στην Παράταξή μου, την Π.Α.Σ.Κ. Καθηγητών Δ.Ε., για την τιμή που μου έκανε να με φιλοξενεί στα ψηφοδέλτιά της.
Εξυπακούεται ότι το επόμενο διάστημα και μέχρι να λήξει η θητεία μου (31 Δεκεμβρίου 2012) θα συνεχίσω να σας εκπροσωπώ, όπως και πριν, τόσο στο Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αττικής όσο και στο Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.
Σε κάθε περίπτωση οι δρόμοι μας δε χωρίζουν εδώ, γιατί μας ενώνουν οι αγώνες και η αγωνία για την εκπαίδευση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Β. Νικηφόρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ