Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΔΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ!


Αναρρωτιέμαι... 


όταν ένας ένοπλος κακοποιός εισβάλλει σε μια επαγγελματική σχολή όπως π.χ. στο ΕΠΑΣ Περάματος, και μάλιστα την ώρα που προσέρχονται εκατοντάδες μαθητές και ακολουθεί μια πρωτοφανής για την περιοχή αστυνομική επιχείρηρη με ......... έρευνες μέσα στις αίθουσες και μαθητές αποκλεισμένους στο χώρο ενός εργαστηρίου, τρομοκρατημένους από τον κρυμμένο πιστολέρο και την γύρω αστυνομοκρατία...

...δε θα 'πρεπε η ΕΛ.ΑΣ. να μας είχε ανακοινώσει, το σοβαρό αυτό συμβάν που συνέβη σε σχολή με τόσους μαθητές που βρέθηκαν σε κίνδυνο; Εδώ και 6 ώρες αποκρύπτει την είδηση, ενώ και το γραφείο τύπου του Πειραιά δηλώνει... "άγνοια". Κοινώς, σα να μην έγινε ποτέ.

Η ΕΛΑΣ άλλες ειδήσεις ξερει να διοχετεύει... 

Τις πληροφορίες μας έδωσαν μαθητές που ήταν παρόντες την ώρα της επιχείρησης. Μιλούν για σκηνές τρόμου καθώς κάποιοι φέρεται να ήρθαν αντιμέτωποι με τον ένοπλο !


Χάρης Μπόλκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ