Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Η ΠΕΤΕΕΜ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ


Το νομοσχέδιο  «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις», βρίσκεται στην τελική φάση της επεξεργασίας του από την αρμόδια διαρκή επιτροπή της βουλής. Τη Δευτέρα 20-4-2015 και ώρα 5:00 το απόγευμα στην αίθουσα Γερουσίας στην παλιά βουλή, όπου θα...
γίνει ακρόαση φορέων. Στους φορείς που έχουν προσκληθεί από τη βουλή για να εκθέσουν τις απόψεις-παρατηρήσεις τους για τον εισαχθέντα για ψήφιση νόμο, εκτός της ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαθέσιμοι, κ.α. άλους ενδιαφερόμενους φορείς είναι και η ΠΕΤΕΕΜ.  Ο εκπρόσωπος μας θα εκθέσει τις παρατηρήσεις της που ήδη έχει αποστείλει στην αρμόδια επιτροπήν το Δ.Σ. της ΠΕΤΕΕΜ (δείτε τις παρατηρήσεις μας για το νομοσχέδιο εδώ)
Η παρέμβασή μας θα εστιαστεί, εκτός των διαθέσιμων συναδέλφων και γενικότερων θεμάτων του νομοσχεδίου, κυρίως στο πειθαρχικό δίκαιο και στις συνέπιες που κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. 

 ----------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
                                                   (20.04.2015 – 24.04.2015) 
           
ΔΕΥΤΕΡΑ

Ώρα  17.00΄ - Αίθουσα Γερουσίας
Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ θα συνέλθει σε συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» (2η συνεδρίαση - ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων).
Εισηγητές: Μαρία Θελερίτη και Συμεών Κεδίκογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ