Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Απ' τον "Άννα στον Καΐάφα"! Δείτε την απάντηση Αρβανιτόπουλου στη Βουλή για την αυτοδίκαιη Αργία.

 
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί και διοικητικοί γραφειοκράτες της δημοσιοϋπαλληλίας στην απάντησή τους στην ερώτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή, για την αναστολή της "αυτοδίκαιης αργίας" που έχω τεθεί από το Υπουργείο παιδείας από τις 21-12-2012, φανερώνουν το πολιτικό έλλειμμα και την ανεπάρκεια έως και "ελεγχόμενη" από κόμματα και παρέες δημόσια διοίκηση.  
Στην απάντησή του ο απελθών Υπουργός παιδείας Αρβανιτόπουλος  με αριθ. πρωτ. 83640/ ΙΗ ΕΞ / 65745 εισ / 28-5-2014 (δημοσιεύεται στο τέλος) αναφέρεται σε όλο τον νομικό και....
πειθαρχικό Μαραθώνιο που με έχουν βάλει να κάνω (που πολύ καλά γνωρίζει το ΤΜΗΜΑ Ε' της Δ/νσης Προσωπικού του υπουργείου παιδείας...), όπου αντί μιας ωραίας περιγραφικής έκθεσης - για την εισαγωγή κάποιου στη Νομική σχολή - θα περίμενα να ζητήσουν συγγνώμη γι' αυτά που έχουν μεθοδεύσει, κρατικές υπηρεσίες και "αξιωματούχοι" σε βάρος μου σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση, όπου θα κριθούν όλοι τους και έρχονται επίσημα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και απαντούν χωρίς φειδώ! 
Μετά σου λένε ότι νοιάζονται για τον δημόσιο υπάλληλο-άνθρωπο και γι' αυτό πρέπει να τους υπηρετούμε άκριτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ