Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το ΠΥΣΔΕ Κοζάνης προκαλεί την πρώτη προσφυγή της ΠΕΤΕΕΜ για τα κενά

Έν αρχή ην ο λόγος...
Σε ένσταση του συναδέλφου μας Μπεκερίδη Ζαφείρη ΤΕ1-13, σχετικά με την κρίση του ΠΥΣΔΕ Κοζάνης να τον χαρακτηρίσει υπεράριθμο, η ΔΔΕ του απαντά ότι το γνωμοδοτικό έγγραφο του Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου δίνει τη δυνατότητα της εκτίμησης του υπηρεσιακού οργάνου να βγάζει επιλεκτικά υπεράριθμους τους ΤΕ1 (!). Δηλαδή είμαστε ως εκπαιδευτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι στο γύψο!!!!!!
Ξεχνούν όμως στην απάντησή τους οι κύριοι του ΠΥΣΔΕ Κοζάνης ότι υπάρχουν το άρθρο 14 Ν. 1566/85, όσον αφορά τα καθήκοντα και την ιδιότητα των ΤΕ1 ως καθηγητών εργαστηρίων και υπευθύνων εργαστηρίων καθώς και το Ελληνικό Σύνταγμα που κατοχυρώνει τα ..........
δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων, όπως και το διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλα αυτά θα κριθούν άμεσα στις αίθουσες των διοικητικών δικαστηρίων με αρχή τους "αξιωματούχους" του ΠΥΣΔΕ Κοζάνης την διεύθυνση σπουδών του υπουργείου και τον κ. Σταθόπουλου επι των πληροφοριών.... 
Ωραία απάντηση μας έστειλε ο κ. Μερκούρης και οι συν αυτού για το εξώδικο που γνωστοποιήσαμε στο υπουργείο με δικαστικό επιμελητή.... (θα το αναρτήσουμε σε λίγο).  Βέβαια δεν περιμέναμε να πέσει κάποιος από το παράθυρο του υπουργείου όταν παρέλαβαν το εξώδικο, αλλά τέτοια διοικητική φθήνια αλήθεια δεν το περιμέναμε! 
Κύριε Υπουργέ μήπως είναι καιρός να καθαρίσετε τον "κόπρο του Αυγείου".... από το μέγαρο της οδού Α. Παπανδρέου στην άγονη πλέον Νερατζιώτισσα;
Η σχετική αλληλογραφία του ΠΥΣΔΕ Κοζάνης και του συναδέλφου προωθήθηκε στο νομικό σύμβουλο της ΠΕΤΕΕΜ για τα περαιτέρω, όπως αποφάσισε του Δ.Σ. για κάθε περίπτωση εφαρμογής της επίδικης γνωμάτευσης. 

3 σχόλια:

  1. Επαμεινώνδας Ζμιθιάς1 Ιουλίου 2012 στις 3:04 π.μ.

    Να αποφασίσει το δικαστήριο την καταδίκη του Μερκούρη και της συμμορίας του για παραβίαση καθηκόντων εν υπηρεσία και κατάχρηση εξουσίας και κατά συνέπεια την απόλυσή του από το δημόσιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαμεινώνδας Ζμιθιάς1 Ιουλίου 2012 στις 3:11 π.μ.

    Να διαμαρτηρηθεί ο συνάδερφος Μπεκερίδης Ζαφείρης μέσω επιστολής δικηγόρου απευθείας στον Υπουργό και να ζητήσει την άρση της υπεραριθμίας επίσης και κατά συνέπεια την απομάκρινση των αρμοδίων του ΠΥΣΔΕ Κοζάνης από τις διοικητικές θέσεις ώστε να επιστρέψουν πίσω στα σχολεία τους και να περάσουν από ΕΔΕ για παραβίαση καθηκόντων εν υπηρεσία και κατάχρηση εξουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην σας απασχολεί, τα ΠΥΣΔΕ σύντομα θα μαζέψουν βαλίτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ