Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ


ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ/ΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
Η Δ/νση σπουδών της δ/θμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας είναι αναξιόπιστη, πρώτον δεν έχει τη στοιχειώδη δυνατότητα χειρισμού βασικών θεμάτων της ΤΕΕ, όπως είναι το ......
διδακτικό έργο των εργαστηριακών καθηγητών ΤΕ1, και δεύτερον έλεγε ψέματα στο Δ.Σ. της ΠΕΤΕΜ, ότι δεν είχε συμμετοχή στη μεθόδευση του παρελκυστικού ερωτήματος στο Ν.Σ. για τη γνωμάτευση για τις αναθέσεις των ΤΕ1 (από 28-2-2012), που στέλνει τώρα στα σχολεία. 
Εκ του πονηρού βέβαια, μέσα σε προεκλογική περίοδο και στο τέλος του διδακτικού έτους (καλοκαιράκι) για να μην υπάρχουν αντιδράσεις, ώστε να βρεθούν όλοι οι ΤΕ1 στον αέρα με τη νέα σχολική χρονιά, χωρίς να διευκρινίζει για την εφαρμογή της (διότι γνωρίζουν ¨ότι είναι Έωλη)
Η τεχνική τους γνωστή πετάνε το γάντι στα σχολεία κ.λ.π. να πάρουν άλλοι την ευθύνη απέναντι στο νόμο, που σίγουρα θα προσφύγουμε,  αυτό όμως δεν είναι χριστεί διοίκηση ούτε ηθικό για κρατικούς λειτουργούς. Αυτό μπορεί να αποκαλεστεί απο κάποιους της πίτσας σαν εκπαιδευτική "αλητεία"!  
Είναι σίγουρο πλέον ότι οδηγούνται τα πράγματα στα σχολεία της ΤΕΕ σε νέο νέο αλληλοσπαραγμό. Αυτό επιδιώκουν όλοι αυτοί οι μανδαρίνοι; 
Εάν αυτό δεν είναι μεθόδευση τι άλλο μπορεί να είναι;
Κυρία υπουργέ να χαιρόμαστε την σπουδαία υπηρεσία επί των σπουδών των παιδιών μας.....
Νικολάκη Κυριακή κοντή γιορτή, που λένε και στο χωριό μου.... αρκετά χορέψατε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ