Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ζητείται επειγόντως ο κ. Μπαμπινιώτης για την ερμηνεία εγγράφου του υπουργείου παιδείας!!!!!

...και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
Εύγε κύριε Μερκούρη συνεχίστε στο δρόμο των δικολάβων. Αυτό είναι σύνταξη "σολομωνικής" γλώσσας και ΟΧΙ της Ελληνικής διαλέκτου. Έλεος!
Αν νομίζουν ορισμένοι ότι με τέτοιου είδους και ήθους απαντήσεις καθιστούν αξιόπιστη τη διοίκηση είναι ή βαθιά νυχτωμένοι η άσχετοι! Αν δεν τολμούν ή δεν μπορούν να παίρνουν αποφάσεις να πάνε στα σχολεία τους να διδάξουν τουλάχιστο, πτυχία έχουν! 
Το κύμα της οργής που έρχεται θα τα σαρώσει όλα εκεί στην οδό Α.Γ. Παπανδρέου στη Νερατζιώτισσα.....
Μετά τις εκλογές το Δ.Σ. θα δώσει την πρέπουσα απάντηση σε όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από τα απρόσωπα έγγραφα.
Κύριε Μπαμπινιώτη ως καθηγητής γλωσσολογίας μήπως μπορείτε να μας ερμηνεύσατε το παρόν έγγραφο της υπηρεσίας που προϊσταστε;   

1 σχόλιο:

  1. Επαμεινώνδας Ζμιθιάς3 Μαΐου 2012 στις 9:50 μ.μ.

    "... Στους ανωτέρω εκπαιδευτικούς δύναται να ανατίθενται τα εργαστήρια ως πρώτη (Α') ανάθεση, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ισχύοντα. ..."

    αναφέρεται στην υπ' αριθμ. 140990/Γ2/03.11.2008 Τροποποίηση. Η έκφραση "μέχρι τώρα" αφορά στις ανθέσεις που ίσχυαν πριν από τις 17.09.2008!

    Συνεπώς στην επισυναπτώμενη επιστολή ο υπογράφων υπάλληλος δείνει λανθασμένες πληροφορίες προς το εκπαιδευτικό προσωπικό και πράτει μ' αυτό τον τρόπο άκρως παράνομη πράξη! Δεν επιτρέπεται, όργανο του κράτους να εκδείδει παράνομες επιστολές με επίσημη υπογραφή και σφραγίδα!

    Ο υπογράφων υπάλληλος πρέπει για την πράξη αυτή να υποστεί πειθαρχικής διαδικασίας μέσω επίσημης καταγγελίας εναντίον του προς τον υπηρεσιακό προϊστάμενό του, με την απαίτηση να του επιβληθεί να συμορφωθεί με τις νόμιμες Αποφάσεις και όχι να παραπληροφορεί τα σχολεία με παράνομες και επικίνδυνες εκφράσεις!

    Με την ευκαιρία αυτή προτείνω να ζητήσουμε από τον Υπουργείο να διευκρινήσει ότι με την έκφραση "μέχρι τώρα ισχύοντα" ενοούνται οι νόμοι αποσπάσεων πριν από τις 17.09.2008, οι οποίοι συνεχίζουν να ισχύουν αποκλειστικά για τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΤΕ01.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ