Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αποσύρθηκε αιφνιδίως ολόκληρο νομοσχέδιο από την Ολομέλεια της Βουλής- Μαζί και οι τροπολογίες για μετεγγραφές πολυτέκνων, ιδιωτικά σχολεία, κλπ


Αποσύρθηκε αιφνιδίως απο την Ολομελεία της Βουλής το νομοσχέδιο του  υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την οργάνωση και λειτουργία του «Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού – Δήμητρα», το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει συγχωνεύσεις αγροτικών φορέων. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, που ολόκληρο νομοσχέδιο αποσύρεται από την Ολομέλεια λίγο πριν από την ψήφισή του.
Η απόσυρση του νομοσχεδίου συμπαρασύρει και την τροπολογία του υπουργείου Παιδείας η οποία αφορά θέματα λειτουργίας των ...
ιδιωτικών σχολείων καθώς επίσης και η τροπολογία για τις μετεγγραφές των πολυτέκνων, τριτέκνων και άλλων ειδικών κατηγοριών υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ