Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Βουτιά θανάτου για 47χρονο γυμναστή του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας


ΣΟΚ: Άφησε σημείωμα ο γυμναστής - Τι έλεγε στο τελευταίο sms που έστειλε

-Το μυστικό που πήρε μαζί του και το οποίο, πιθανώς, τον οδήγησε στη βουτιά θανάτου

-Αύριο στις 12:00΄ το μεσημέρι η κηδεία στο Αμούρι 

Σοκαρισμένοι είναι οι μαθητές του στο 1ο ΕΠΑΛ, οι συνάδελφοί του και όλη η τοπική κοινωνία. Ο Σάββας Σταθόπουλος πατέρας δύο αγοριών 8 και 9 ετών, στις 10:15΄ το πρωί έκανε βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στον ακάλυπτο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, το οποίο τον είχε καταβάλλει ψυχολογικά και όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, πιθανώς αυτό τον οδήγησε στο απονενοημένο.

Μόλις 5΄(λεπτά) πριν είχε στείλει το τελευταίο sms σε πολύ δικό του άνθρωπο. Το LamiaReport έχει στη διάθεσή του το περιεχόμενο του μηνύματος, ωστόσο αυτό δεν μπορούμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αφορά στα προσωπικά δεδομένα του 47χρονου γυμναστή, καθώς και άλλων ατόμων. Θα ενημερωθεί όμως ο Εισαγγελέας, εάν και εφόσον μας ζητηθεί.

Στο μήνυμα αυτό έγραφε για μια αποκαλυπτική συνάντηση, που προηγήθηκε και αφορούσε στο προσωπικό του πρόβλημα. Το sms έκλεινε ως εξής:<< EΓΩ ΔEN MΠOPΩ NA ANTAΠEΞEΛΘΩ ΨYXIKA KAI OIKONOMIKA. EYXAPIΣTΩ ΓIA OΛA.>>.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, οι αστυνομικοί βρήκαν και σημειώματα, που είχε αφήσει ο γυμναστής, στη γυναίκα του και ......
προς άλλους. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο 47χρονος στις 10 Ιανουαρίου πήγε και έφτιαξε την διαθήκη του, πράγμα που δείχνει ότι είχε βάλει το "κακό" στο μυαλό του εδώ και καιρό και η συνάντηση για την οποία μιλούσε στο SMS, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι αστυνομικοί ωστόσο εξετάζουν και το ενδεχόμενο του ατυχήματος, αφού υπάρχουν μαρτυρίες, που αναφέρουν ότι ο 47χρονος καθηγητής, ήταν στην βεράντα του τρίτου ορόφου και μαστόρευε ανεβασμένος στη σκάλα.

Ο Σάββας Σταθόπουλος ήταν χρόνια αθλητής και γυμναστής στο στίβο, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και γι΄αυτό το σοκ στην τοπική κοινωνία της Λαμίας είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Η κηδεία του θα γίνει στις 12:00΄το μεσημέρι της Κυριακής στον Άγιο Δημήτριο στο Αμούρι και η οικογένειά του ζητά αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του ορφανοτροφείου Αρρένων Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και αντάξια του χώρου, όπου δεν θα θίγεται η αξιοπρέπεια κανενός συναδέλφου, υπηρεσιακού κ.λ.π. παράγοντα με την ελευθερία της γνώμης που δίνει η κοινωνική και ελεύθερη δικτύωση του ιστοχώρου μας.
Ευχαριστούμε
Από το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ